Dutch Floral Design Studieclub, 2e donderdag van de maand

DFD Studieclub bij Boerma

Heb jij een vakopleiding of andere bloemsierkunst opleiding gevolgd, ben je niet volledig werkzaam in het bloemenvak maar wil je je creativiteit wel een beetje bijhouden?

Kom dan naar één van onze DFD Studieclub avonden! Eén keer per maand, op de 2e donderdag avond van de maand wordt er in het Boerma Instituut een DFD Studieclubavond georganiseerd. Tijdens deze studieclubavonden gaan we creatief aan de slag met een onderwerp wat de maand ervoor door de aanwezige clubleden is bepaald.

Clubleden nemen voor de avonden ook een ‘materiaal of topic’ mee, dat te maken heeft met het thema. Het Boerma Instituut zorgt voor alle andere materialen, koffie, thee en wat lekkers. Tijdens deze DFD Studieclubavonden worden de clubleden begeleid door één van onze (freelance) docenten. In dit geval geeft de docent dus géén les maar begeleidt en assisteert de groep.

Sinds 2014 zijn dit slechts een paar van de thema’s die al een keertje voorbij zijn gekomen, o.a.: Zomer-spektakel, Herfstdieren, Rouwkrans, Vogelhuisjes, Nesteldrang, Denim, Slootkantia, en nog veel meer.

Wil je meer weten? Volg de link naar de DFD Studieclub pagina. Dan hoop ik je een keer tijdens een van onze clubavonden te ontmoeten!

Met bloemrijke groet,

Jacqueline Boerma