Cursussen in 2022!

Valentine Bouquet

We zijn inmiddels al weer goed op start met 2022!
Ook dit jaar hebben we weer een mooie reeks cursussen op het programma!

Nederlandstalige Vakopleiding Bloemschikken

Als eerst zal de Nederlandstalige Vakopleiding van start gaan op 9 februari!
Dit is dé opleiding voor iedereen die de bloemen in wilt! Tijdens deze cursus leer je namelijk alle fundamentele technieken, stijlen en vormen die je nodig hebt om al het bloemwerk te kunnen maken dat in een bloemenzaak gemaakt wordt.
Voor meer informatie ga naar deze pagina.

Handgebonden Boeketten Cursussen

Ons meest populaire soort cursus. Handgebonden boeketten zijn echt wel het meest verkochte product dat een bloemist verkoopt. Altijd al willen leren hoe je een boeket maakt? Tijdens onze handgebonden boeketten cursus niveau 1 leer je bijvoorbeeld de belangrijke korenschoof techniek en 4 verschillende stijlen. Daarnaast is deze cursus ideaal voor iedereen die zit te twijfelen of de Vakopleiding Bloemschikken nou iets voor ze is!

De volgende data staan gepland dit jaar:

Woensdag 30 maart (Niveau 1)
Dinsdag 20 april (Niveau 2)
Woensdag 18 mei (Niveau 1)
Woensdag 8 juni (Niveau 1)
Maandag 20 juni (Niveau 1)
Maandag 22 juni (Niveau 2)
Maandag 4 juli (Niveau 1)

Bloemschik Specialisaties

Daarnaast hebben we weer verschillende onderdeel gerichte cursussen, zoals bijvoorbeeld de Rouwbloemwerk Cursus en de Bruidsbloemwerk Cursus.
Klik hier voor meer info over de Rouwbloemwerk cursus en hier voor de Bruidsbloemwerk cursus.

TO BE ANNOUNCED

Dat waren onze vaste cursussen die we elk schooljaar hebben. Maar naast deze cursussen hebben we ook altijd speciale cursussen zoals Master Classes gegeven door internationale Meester Binders. Vorig jaar gaven bijvoorbeeld o.a. Frédéric Dupré, Gregor Lersch, Nicu Bocancea, Brigitte Heinrichs les.

Ook dit jaar zijn er weer een aantal van dat soort leuke cursussen in de planning, dus houdt de website in de gaten voor updates hierover!