Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Handgebonden Boeketten Level 2, 2 dagen


De handgebonden boeketten cursussen bij het Boerma Instituut is voor iedereen die handboeketten wilt leren maken. Het zijn ook zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Het merendeel van het werk in een bloemenzaak bestaat uit het maken van verschillende soorten handgebonden boeketten. Daarom is het zeer belangrijk om een goede techniek en basiskennis te hebben.

Ben je klaar voor de volgende stap in handgebonden boeketten? Wil je bijvoorbeeld leren om je eigen boeket frames te maken en boeketten met gecompliceerdere vormen te maken?
De Handgebonden boeketten cursus Level 2 is bedoeld voor mensen die de korenschoof techniek al goed onder de knie hebben en graag verder willen leren.
Wij raden aan om eerst de Level 1 te doen als je nog geen ervaring hebt.

Wat leer je tijdens de Handgebonden Boeketten cursussen, Level 2?

Je leert de professionele manier van het bloemschikken in de hand. Daar zijn verschillende technieken voor, die we hierin behandelen en we gaan aan de slag met verschillende stijlen. Tijdens onze cursussen werken we zoveel mogelijk met natuurlijke materialen van het seizoen.

Na afloop van de cursus krijg je een Engelstalig certificaat van deelname.

Programma Level 2

  • Dag 1: freestyle boeket, een frame boeket;
  • Dag 2: rouwboeket en cascade boeket.

Cursusdata Level 2 in 2023
maandag 11 & dinsdag 12 december.

Cursusdata Level 2 in 2024
donderdag 11 & vrijdag 12 april, 2024
woensdag 15 & donderdag 16 mei
donderdag 4 & vrijdag 5 juli
maandag 16 & dinsdag 17 september
donderdag 5 & vrijdag 6 december. (deze level 2 is aansluitend aan level 1 op 3 & 4 december)

Lestijden

De lestijden van de dagcursussen zijn van 10.00 – 15.45 uur. Inclusief een lunchpauze van +/- 30 minuten en een koffiepauze van 15 minuten.

Internationaal

Het Boerma Instituut is een Internationale school, soms komen mensen van ver om mee te doen aan onze cursussen. Over het algemeen zijn de Handgebonden Boeketten cursussen in het Nederlands. Echter, zodra er een of meerdere Internationale cursisten meedoen wordt de cursus tweetalig en zal er aan het begin van de cursus gevraagd worden of het volledig Engels kan.
Dit scheelt een hoop tijd, omdat dan niet alles twee keer hoeft te worden uitgelegd. Uiteraard zijn al onze docenten Nederlands, dus mocht er alsnog iets onduidelijk zijn kan het daarna altijd nog in het Nederlands herhaald worden.

De kosten

De prijs voor de 2-daagse cursus handgebonden boeketten is slechts € 220,-. Het is niet mogelijk om deze cursus in termijnen te betalen.
Inbegrepen bij het cursusgeld zijn alle te gebruiken bloemen- en blad- en bijmaterialen, lunch, koffie, thee en frisdrank en het Boerma Instituut certificaat van deelname (Engelstalig).

Gereedschap is niet inclusief. Mocht je geen gereedschap hebben; geen probleem!
In onze online webshop zijn handige setjes te bestellen. Klik op ‘ afhalen’, kies de datum van de eerste lesdag en dan ligt het op de eerste lesdag voor je klaar.

STAP-budget

Voor de laatste twee tijdvakken van 2023 gelden er specifieke beperkingen voor het STAP-budget. Alleen opleidingen die zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) komen nog in aanmerking voor het STAP-budget. Helaas bieden wij geen OCW-erkende opleidingen aan, wat betekent dat je bij ons geen STAP-budget meer kunt aanvragen voor de laatste twee tijdvakken van 2023.

Wij willen benadrukken dat Boerma Instituut een erkend opleidingsinstituut is. Sinds 2010 hebben wij het NRTO-keurmerk ontvangen en zijn we ingeschreven in het CRKBO-register. Hierdoor zijn onze cursussen en vakopleidingen vrijgesteld van btw.

Per 1 januari 2022 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet langer aftrekbaar. In plaats daarvan is er het STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden geïntroduceerd. Hoewel dit voor onze opleidingen niet meer van toepassing is, blijven we je graag ondersteunen in je streven naar persoonlijke en professionele groei.

@ 10:00 - @ 15:45


Evenement Categorieën: ,
€220.00

Gegevens

Begin:
@ 10:00
Einde:
@ 15:45

Kosten:
€220.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Handgebonden Boeketten Level 2 (2 Dagen), 8 & 9 juli, 2024
HBI9D-24
220.00
20 beschikbaar
Handgebonden Boeketten Level 2 (2 Dagen), 16 & 17 september, 2024
HBI11D-24
220.00
20 beschikbaar
Handgebonden Boeketten Level 2 (2 Dagen), 4 & 5 november, 2024
HBII13D-24
220.00
20 beschikbaar
Handgebonden Boeketten Level 2 (2 Dagen), 5 & 6 december, 2024
HBI15D-24
220.00
20 beschikbaar