Livestream met één van de BBH trends 2024

Trends 2024

Bloemen Bureau Holland ontwikkelde voor 2024, vier stijltrends voor de sierteeltsector. De stijltrends zijn allemaal gebaseerd op de huidige tijdgeest, maar hebben verschillende aspecten als uitgangspunt.

Syl Meijer, Mike BoermaJacqueline Boerma zullen de laatste livestream van 2023 verzorgen en hebben gekozen voor het thema Meaningful Earth 2024. Biodiversiteit en circulariteit zijn essentieel voor een gezonde leefomgeving. Bij Meaningful Earth draait ook om onze aarde; als een symbool voor vruchtbaarheid en als een verbinding met onze geschiedenis.

Kernwaarden van deze trend
Natuurlijk, mystiek, aards, authentiek, historisch, archeologisch, verwildering en milieubewustzijn.

Zorgvuldig
Bij het Boerma Instituut proberen wij ook zo zorgvuldig mogelijk met de aarde om te gaan. Daarom kiezen wij bij het Boerma Instituut voor vegetarische en 100% plantaardige lunches. Recyclen we zo veel mogelijk alle materialen en zorgen er voor dat de tuin rondom het Boerma Instituut vol staat met planten en bloemen voor de bijen.

Mis het niet! Ga naar ons YouTube kanaal: “subscribe, like and hit the bell button!”