Open Huis zaterdag 23 januari

Januari; tijd voor goede voornemens! Wat heb jij je voorgenomen voor 2021? Stoppen met roken of afvallen of je hobby uitbreiden en een echt vak leren?

Op zaterdag 23 januari hebben wij een ‘open huis’ waarbij we alles uitleggen hoe jij van je bloemschikhobby je vak kunt maken. Tijdens dit open huis is het, vanwege de corona regels, net even anders dan anders. Helaas is zomaar binnen lopen en de demonstraties bekijken er niet meer bij maar je kunt nog wel de sfeer proeven en alle informatie inwinnen over onze vakopleidingen, cursussen en workshops.
Van 11.00 tot 16.00 uur zijn we open en maken we graag een afspraak met je. Dit zijn 20 minuten gesprekken waarbij jij al je vragen kunt stellen.

Omdat het Boerma Instituut praktijkgerichte opleidingen geeft, mogen onze vakopleidingen wel plaatsvinden. Dus op woensdag 10 februari gaan we van start met onze Nederlandstalige Dutch Floral Design opleiding. Ook onze 2 daagse handgebonden boeketten cursussen zijn praktijkgericht. De eerste 2 daagse handgebonden boeketten cursus, level 1 staat voor 16 februari gepland en deze gaat ook door. Tenzij de overheid komt met nieuwe maatregels, dan wordt natuurlijk ook bij ons alles weer aangepast.

Wil je graag zaterdag 23 januari langskomen om te kijken hoe het bij ons is op school en om wat meer informatie in te winnen over de cursussen? Stuur een mailtje naar info@boerma.nl en dan plannen we samen de tijden van het gesprek! Hopelijk tot dan!
Mocht zaterdag 23 januari voor jou geen geschikte dag zijn, dan kunnen we ook op een ander moment een afspraak maken of we kunnen je de uitgebreide brochure toesturen. Hiervoor geldt ook stuur een mailtje en dan komt het goed.

Met bloemrijke groet,
Jacqueline Boerma