Holly Chapple komt naar Nederland!

De inspirerende bruidsbloemist Holly Chapple komt 24 april naar het Boerma Instituut om een hands-on Master Class te geven.
Holly Chapple is een Amerikaanse bloemist die haar eigen stijlen en technieken heeft ontwikkeld.
Inmiddels heeft ze haar eigen bedrijf uitgebreid tot een internationaal netwerk van bruidsbloemisten die gevestigd zijn in landen over de hele wereld.
Holly heeft een oog voor schoonheid en is zeer goed in het overbrengen van kennis, van het runnen van je eigen business en het creëren van romantisch bloemwerk.

Wil je meedoen? Klik dan hier.

Mike Boerma over Holly Chapple:
“Ik had Holly vorig jaar ontmoet bij het AIFD Symposium in Las Vegas, waar we beide deel uitmaakte van een team van 5 die Gregor Lersch assisteerde voor zijn demonstratie op het hoofd podium.
Als team spendeerde we veel tijd samen, het klikte eigenlijk meteen. Het was een bijzonder mooie ervaring, ik kijk er op terug met veel mooie herinneringen.

Holly heeft een bijzonder warme en enthousiasmerende persoonlijkheid. Je kunt meteen merken dat ze een sterke passie heeft voor de bloemen industrie en de mensen die daarbij horen.
Ik ging erheen met de gedachte dat ik Gregor zou assisteren, wat ik wist dat een mooie ervaring zou zijn, maar ik had niet verwacht dat ik terug zou komen met zoveel mooie nieuwe vriendschappen.

Aan het einde van ons verblijf liet Holly weten dat ze naar Fleuramour zou gaan, Europa’s mooiste bloemschik evenement, slechts een paar uur rijden bij ons vandaan (Wij gaan hier trouwens elk jaar heen als dagtrip met onze studenten en iedereen die mee wilt).
Natuurlijk was mijn eerste reactie dat ik wilde helpen, een goed excuus om weer gezellig samen te zijn!
Dus zo gezegd, zo gedaan. Dit keer werkte we samen met haar team van Chapel Designers, een groep enthousiaste en kundige bruidsbloemisten (Waaronder Susan McLeary, die een tweedaagse Master Class gaat geven op 2 April), Francoise Weeks en Suzie Kostick van Smithers Oasis Amerika.
Mijn Partner Anjelica ging ook mee en ik denk dat de chemie die we hadden met deze groep mensen en de ervaringen die we gezamelijk hadden nog een aantal dingen zijn waar we leuk op terug kunnen kijken.

Als er op dit moment iets is dat ik onze cursisten en de bloemisten van Nederland zou toewensen, dan zou het de ervaring van Holly Chapple’s inspirerende lessen zijn. Ik denk dat zij de ‘Breath of fresh air’ is waar we hier in Nederland al een tijdje op zitten te wachten”.