Complete Vakopleidingen

Het Boerma Instituut staat nationaal en internationaal voornamelijk bekend om haar professionele vakopleidingen. Mensen komen dan ook van over de hele wereld voor de meest uiteenlopende redenen naar het Boerma Instituut om deze opleidingen te volgen. In de loop der jaren zijn er heel wat oud leerlingen van deze opleidingen succesvol geworden in binnen en buitenland.
Deze complete vakopleidingen zijn ontworpen om je in een zo kort mogelijke tijd je op efficiente wijze naar het volgende niveau te tillen.

Voor meer informatie over de Vakopleidingen, klik op de desbetreffende cursus in het menu.

Korte Cursussen

Onze cursussen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een drukke agenda. Wil jij graag een
vakopleiding volgen maar kun je er niet de tijd voor vrij maken? Wil je graag een korte opfriscursus?
Of ben je alleen geinteresseerd in één onderdeel of een deel van de vakopleiding?
Dan is dit de mogelijkheid voor jou! Deze cursussen zijn op instapniveau en kunnen door iedereen gevolgd worden.

Voor meer informatie over de Korte Cursussen, klik op de desbetreffende cursus in het menu.

Workshops

Het Boerma Instituut verzorgt naast de bekende Vakopleidingen, ook gezellige workshops en cursussen voor degene die zin hebben om leuke stukken te maken en gewoon lekker met bloemen bezig te zijn.
Een groot deel van deze cursussen zijn op instapniveau, waardoor ze voor iedereen toegankelijk zijn!

Trakteer jezelf of een vriend(in)/familielid op een gezellig dagje bloemschikken samen!
Op aanvraag maken wij speciaal voor jou een kadobon om te geven voor verjaardagen of als een leuk kleinigheidje ‘gewoon zomaar’.

Gezellig én leerzaam
Tijdens onze workshops zorgen wij er voor dat je een gezellig uitje hebt met in de pauze een kopje koffie, thee met wat lekkers. We sluiten iedere workshop en cursus af met een certificaat van deelname.

Voor meer informatie over de Workshops, klik op de desbetreffende cursus in het menu.

All inclusive

Al onze workshops, curusssen en vakopleidingen zijn volledig verzorgd, wat inhoudt dat je niets meer hoeft aan te schaffen om de lessen te kunnen volgen. Alle voor de lessen benodigde materialen, zoals; bloemen-, blad-, en bij-, en hulpmaterialen maar ook de koffie, thee, sappen en een certificaat zijn bij het cursusgeld inbegrepen. Bovendien zijn bij al onze dagcursussen en opleidingen ook de lunch inbegrepen. Bij de DFD, ADFD en de Master opleidingen is ook het examengeld inbegrepen.
Het cursusgeld van de vakopleidingen zijn ook in termijnen te betalen. Vraag naar de voorwaarden.

Je hebt door deze volledige verzorging dus altijd de juiste materialen, dezelfde als waarmee het arrangement wordt voorgedaan. Ruim achtendertig jaar ervaring in het Bloemsierkunstonderwijs heeft ons geleerd dat dit de beste mogelijkheid is.

Aftrekbaar van de belasting

Doordat het Boerma Instituut een erkend opleidingsinstituut is, CRKBO geregistreerd en aangesloten is bij het NRTO, zijn onze opleidingen BTW vrij en aftrekbaar van de belasting. Ook zijn diverse materialen om thuis te oefenen aftrekbaar. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de laatste informatie.