Floral Design Supplies, de webshop van het Boerma Instituut

Een aantal jaren geleden ontstond bij onze cursisten de vraag of het mogelijk was om de materialen die tijdens de praktijklessen werden gebruikt, ook te kunnen kopen. Hierdoor zou het een stuk makkelijker worden om ook na de lessen te kunnen blijven oefenen. Deze hulpmaterialen waren eigenlijk (bijna) nergens te koop. Ons ‘winkeltje’ werd een feit.

Dit winkeltje met ‘Floral Design Supplies’ groeide, ook belangstellenden ‘van buitenaf’ maakten regelmatig een korte stop bij onze particuliere school aan de Legmeerdijk, om bloemschikartikelen, decoratiematerialen en/of gereedschappen aan te schaffen: kwaliteitsproducten, maar ook voordeliger alternatieven. Dit alles overigens ook tegen zéér redelijke prijzen. U kunt hier van alles vinden voor uw hobby of beroep: van Oasis®-producten tot en met bloemendraad, parafilm, lint en corsagespeldjes; van florale wenskaarten tot en met cadeauartikelen. Met een permanente voorraad van meer dan 200 verschillende (internationale) bloemsierkunstboeken hebben we een specialisatie in huis.

Onze ‘bookstore’ zich zó ontwikkeld, dat we eigenlijk niet meer om een webshop heen konden. De enorme internationale vraag naar bloemsierkunstmaterialen, -boeken, -tijdschriften, -informatie en -lessen blijft groeien. We konden en wilden er niet meer omheen en onze online-winkel is dan ook eindelijk een feit. Onze ‘FDS – Webshop’ is van start gegaan!

Uiteraard staan wij open voor al uw vragen en wensen voor wat betreft de levering van fleurige producten die u nog niet hebt kunnen vinden in onze shop. Plaats in dat geval uw opmerkingen en/of wensen in onze e-mail box, zodat wij snel op uw wensen kunnen inspelen en we gezamenlijk kunnen werken aan een nog uitgebreider aanbod van bloemsierkunstmaterialen, gereedschappen, tijdschriften en boeken.

Voortaan kunt u regelmatig nieuwe producten en boeken aantreffen ter uitbreiding van ons assortiment. Mocht u óók van bloemen en bloemschikken houden, kom dan regelmatig terug om even een kijkje te nemen. Dan blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op floraal gebied. U kunt onze shop in het Boerma Instituut ook bezoeken; een paar maal per jaar organiseert wij een open huis. Dan kunt u alle boeken inkijken, zodat u weet wat u koopt. De koffie en thee staat voor u klaar. U bent van harte welkom.

Het Boerma Team