OASIS® Naturebase® Steekschuim voor Snijbloemen

OASIS® Naturebase®  is het eerste biologisch afbreekbare steekschuim dat bloemen even vers of nog langer vers laat houden dan een vaas, OASIS® Naturebase® steekschuim is bijna 100% biologisch afbreekbaar!

Smithers‐Oasis, het bedrijf dat de categorie steekschuim heeft uitgevonden, heeft met deze revolutionaire ontwikkeling van OASIS® Naturebase® het product steekschuim heruitgevonden. Met de introductie van OASIS® Naturebase® Bio Floral Foam kunnen bloemisten hun klanten over de hele wereld nu ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om bloemen even lang of langer vers te houden als in een vaas met water, en ook nog eens op een duurzame manier.

Wat zorgt ervoor dat dit een revolutie is?

  • OASIS® Naturebase® steekschuim is 51,5% biologisch afbreekbaar binnen 365 dagen en 91% in 3 jaar. De ondergrond is 100% biologisch afbreekbaar en is zeer geschikt voor alle duurzame arrangementen.
  • Verzekeren van superieure hydratatie. En daarmee de levensduur, de versheid en de vitaliteit van vele bloemensoorten maximaliseren, waardoor de bloemist alles in eigen handen heeft om creatief te zijn.
  • Behouden van dezelfde kwaliteit, consistentie en eigenschappen van het gekende OASIS® Merksteekschuim. En OASIS® Naturebase® zorgt door middel van een unieke formulering wordt de levensduur van vele soorten bloemen gemaximaliseert, zelfs soorten die moeilijk water opnemen, zoals rozen.
  • Het behouden van de natuurlijke frisheid van alle type snijbloemen. OASIS® Naturebase®  heeft door de superieure wateropname van de bloemen voortijdige verwelking van bladeren en bloemen, bruinen en vallende bladeren, hoofden opknoping en branden van de stengels met een zachte steel bloemen zoals Gerbera’s kan voorkomen. De natuurlijke frisheid van snijbloemen blijft dus behouden waardoor de bloemen voor een langere periode mooi blijven. Het spreekt voor zicht dat dit de tevredenheid van de consument alleen maar ten goede komt.
steekschuim blokken
graftakhouders
Tafeldecoratie
Harten
ringen en kransen
Taartvormen rond