H&R – The Wire man

Al decennialang is het bedrijf H&R – The Wire man een familiebedrijf. Al generaties lang heeft The Wire Man zijn producten ontwikkeld en aangepast en verbeterd aan de internationale markten en hun verschillende eisen. Dit zijn producten die ons en onze klanten vreugde brengen – door kwaliteit, variatie en design. The Wire Man ontwikkelt en bouwt zelf zijn eigen productiemachines. Als Europese leverancier stelt The Wire Man een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Alles word volgens hoge kwaliteitsstandaard gemaakt en geproduceerd in Duitsland.

Daarnaast heeft The Wire Man zijn nationale productiecapaciteit uitgebreid via Europese, langdurige partnerbedrijven – uiteraard ook volgens Duitse normen. Dat is hoe The Wire Man grote projecten hebben laten groeien.

Boerma Instituut en H&R The Wire man

Wij zijn trots dat wij al jarenlang samen werken met H&R The Wire Man en de producten gebruiken tijdens onze opleidingen, cursussen en workshops, het is erg belangrijk om producten van de hoogste kwaliteit te gebruiken bij het maken van verschillende, arrangementen, frames etc. Wij weten dat H&R The Wire Man op het gebied van kwaliteit, variatie, en design toonaangevend de beste op de markt is. Daarom gebruiken wij altijd de producten van H&R The Wire Man. En zijn wij trots dat wij de producten van H&R The Wire Man aan kunnen bieden voor een zeer scherpe prijs. Als u opzoek bent naar Steekdraad, Spelden, Naalden, Corsagedraad, Binddraad, Wikkeldraad, en parels dan bent u bij het juiste adres!

 

Groen Gelakt steekdraad
Aluminium draad
Wikkeldraad
Parel Spelden
Blauw gegloeid steekdraad
Bouillon draad
Parels