Floralife®

Floralife® levert sinds 1938 hoogwaardige verzorgingsproducten en service voor de gehele sierteeltketen, bloemisten en hobbyisten. Sinds 2007 is Floralife onderdeel van Smithers-Oasis Company, het bedrijf dat in 1954 ‘s werelds eerste water absorberend steekschuim heeft uitgevonden en daarmee een revolutie bracht in de bloemensector. Vandaag de dag is Smithers-Oasis vooral bekend vanwege het OASIS® Brand Floral Foam, wat bloemisten over de hele wereld gebruiken.

Alle producten, van zowel Floralife, als ook Smithers-Oasis, zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek en ontwikkeling. De vijf laboratoria wereldwijd testen constant met en voor klanten, om zoveel mogelijk aan de marktbehoefte te kunnen voldoen. Deze vele onderzoeken hebben tot een groot kennisniveau geleid op het gebied van snijbloemen, wat resulteerde in diverse product verbeteringen.

Smithers-Oasis en Floralife hebben samen wereldwijd meer dan 900 medewerkers op 20 verschillende locaties. Bovendien is er een technisch team in elk belangrijk kwekers- en consumentengebied, om steeds de beste klantenservice te kunnen bieden, wereldwijd.

Floralife® Flower Food
Floralife® Aqua Color Spray
Floralife® Cleaning
Floralife® Leafshine