Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Trip naar Hoogstraten in groenten & bloemen 2023


Voor het eerst tijdens het schooluitje naar Hoogstraten in groenten & bloemen!

Doordat Fleuramour dit jaar niet doorgaat gaan we voor het eerst naar Hoogstraten in groenten & bloemen. Dit is een mooi evenement waarbij het centrum van Hoogstraten wordt omgetoverd tot een indrukwekkende openluchttentoonstelling met verrassende en driedimensionale creaties in bloemen, groenten en fruit.

Een deel van de creaties van Hoogstraten werden ook al jaren tentoongesteld in Alden Biesen. Die creaties waren altijd al bijzonder, zodoende gaan we nu naar Hoogstraten. In 2023 is Hoogstraten in groenten & bloemen aan haar 24ste editie toe.

In 2012 nam ontwerper Tom De Houwer de fakkel over van Etienne Van Nyen. Tom heeft een internationaal team van ontwerpers om zich heen. Onder zijn leiding en coaching maken zij nieuwe creaties speciaal voor Hoogstraten. Tijdens het weekend van Hoogstraten in groenten & bloemen viert hun passie hoogtij. Ze laten hun inventiviteit en enthousiasme los op het grote publiek. Tom gaf elk van zijn ontwerpers de opdracht om een “less is more” stijloefening te maken binnen de gekende formule van dit event, met groenten en bloemen dus.

Het evenement is van zaterdag 16 september t/m maandag 18 september. Wij gaan op maandag de 18e.

Vertrek vanuit het Boerma Instituut om 8.45.
Indien er mensen zijn die vanuit Rotterdam/Dordrecht/Breda met ons mee willen gaan, dan kan dat ook er is daar in de buurt een opstap. Deze wordt later nog bekend gemaakt.

Aankomst Hoogstraten ongeveer om 10.45.

Vertrek vanuit Hoogstraten om 15.30.
Aankomst Aalsmeer ongeveer 18.30.
Wil jij ook mee? Dat kan. Je bent van harte welkom om mee te gaan! Kosten per persoon zijn € 50,-.

18 september @ 08:45 - 18:30


Evenement Categorieën: , , , , , ,
€50.00

Gegevens

Datum:
18 september
Tijd:
08:45 - 18:30

Kosten:
€50.00

Locatie

Hoogstraten in groenten & bloemen
Hoogstraten,

Organisator

Boerma Instituut
Telefoon:
0204415306
E-mail:
info@boerma.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
  • Dit evenement is voorbij.