Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerst Arrangement met verse bloemen


Speciaal voor degene die het liefst bloemen in huis hebben, maar ook een charmant Kerst stuk willen hebben wij deze workshop in het leven geroepen.
Glanzende Kerstballen in combinatie met bijzondere elegante bloemen zorgen voor een prachtig arrangement dat elke Kersttafel een bijzondere touch kan geven.

Gezellig én leerzaam
Tijdens onze Kerstcursussen zorgen wij er voor dat je een gezellig uitje hebt met in de pauze een kopje koffie, theewarme chocolade of Glühwein en wat kerst lekkers. Je kunt tijdens de kerst cursus kiezen uit verschillende kleuren. Heb je zelf thuis een bijzondere kleur waar je bijzonder op bent gesteld? Neem dan wat eigen kerstballen mee. Dan kun je die in het arrangement verwerken.

Data & Kosten 2023

De kosten voor deze Kerstworkshop bedraagt € 65,00 en dat is inclusief alle benodigde materialen om het arrangement te maken en koffie/thee/warme chocolademelk met wat lekkers.
Voor de Kerst workshops worden geen certificaat van deelname uitgegeven.

Gereedschap is niet inclusief. Wij raden aan om zelf een mes, snoeischaar, draadtang en eventueel een lintschaar mee te nemen.
Het is ook mogelijk om deze aan te schaffen in onze winkel of via www.floraldesignsupplies.nl

Indien je voor meerdere personen inschrijft, vul dan alsjeblieft bij het vakje “EXTRA INFORMATIE Bestelnotities” de NAW gegevens en telefoonnummers in van de andere personen.

Het plaatje dat gebruikt is, is een foto van een vorige workshop bij het Boerma Instituut en dient als interpretatie voor de stijl. De kleur kun je zelf bepalen.
Verse bloemen, hebben over het algemeen een levensduur van 1 tot echt max 2 weken, houdt er dus rekening mee dat je gedurende tijd bloemen zult moeten verversen.
De bloemen zitten in buisjes, deze kun je het makkelijkst bijvullen met een ‘vulfles‘ mocht je deze niet in huis hebben, dan hebben wij die te koop in onze webshop.

@ 08:00 - 17:00€65.00

Gegevens

Datum:
Tijd:
08:00 - 17:00

Kosten:
€65.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not available as this evenement has passed.
  • Dit evenement is voorbij.