Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Handgebonden Boeketten Niveau 3, 2 dagen


De handgebonden boeketten cursussen bij het Boerma Instituut is voor iedereen die handboeketten wilt leren maken. Het zijn ook zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Het merendeel van het werk in een bloemenzaak bestaat uit het maken van verschillende soorten handgebonden boeketten. Daarom is het zeer belangrijk om een goede techniek en basiskennis te hebben.

Ben je klaar voor de volgende stap in handgebonden boeketten? Wil je bijvoorbeeld leren om je eigen boeket frames te maken en boeketten met gecompliceerdere vormen te maken?
De Handgebonden boeketten cursus Niveau 2 is bedoelt voor mensen die de korenschoof techniek al goed onder de knie hebben en graag verder willen leren.
Wij raden aan om eerst de Niveau 1 te doen als je nog geen ervaring hebt.

Wat leer je tijdens de Handgebonden Boeketten cursussen, Niveau 3?

Je leert de professionele manier van het bloemschikken in de hand. Daar zijn verschillende technieken voor, die we hierin behandelen en we gaan aan de slag met verschillende stijlen. Tijdens onze cursussen werken we zoveel mogelijk met natuurlijke materialen van het seizoen.

Na afloop van de cursus krijg je een Engelstalig certificaat van deelname.

Programma niveau 3

  • Dag 1: open ring boeket, natuurlijk groen boeket;
  • Dag 2: staand boeket en waaier boeket.

Dagen in 2021
Woensdag 23 juni & donderdag 24 juni
Woensdag 8 december & donderdag 9 december. Tijdens deze handgebonden boeketten cursus wordt met kerstmaterialen gewerkt.

Lestijden

De lestijden van de dagcursussen zijn van 10.00 – 15.45 uur. Inclusief een lunchpauze van +/- 30 minuten en een koffiepauze van 15 minuten.

Internationaal

Het Boerma Instituut is een Internationale school, soms komen mensen van ver om mee te doen aan onze cursussen. Over het algemeen zijn de Handgebonden Boeketten cursussen in het Nederlands. Echter, zodra er een of meerdere Internationale cursisten meedoen wordt de cursus tweetalig en zal er aan het begin van de cursus gevraagd worden of het volledig Engels kan.
Dit scheelt een hoop tijd, omdat dan niet alles twee keer hoeft te worden uitgelegd.
Uiteraard zijn al onze docenten Nederlands, dus mocht er alsnog iets onduidelijk zijn kan het daarna altijd nog in het Nederlands herhaald worden.

De kosten

De prijs voor de cursus handgebonden boeketten is € 197,50. Het is helaas niet mogelijk om deze cursus in termijnen te betalen.
Inbegrepen bij het cursusgeld zijn alle te gebruiken bloemen- en blad- en bijmaterialen, lunch, koffie, thee en frisdrank en het Boerma Instituut certificaat van deelname (Engelstalig).

 

8 december @ 10:00 - 15:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 23 juni 2021 at 10:00€197.50

Gegevens

Datum:
8 december
Tijd:
10:00 - 15:45

Kosten:
€197.50

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Handgebonden Boeketten Niveau 3 (2 Dagen), 23 juni 2021
197.50
12 beschikbaar
Handgebonden Boeketten Niveau 3 (2 Dagen), 8 december 2021
197.50
7 beschikbaar
  • Dit evenement is voorbij.