Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Handgebonden Boeketten Niveau 2, 4 avonden


De handgebonden boeketten cursussen bij het Boerma Instituut is voor iedereen die handboeketten wilt leren maken. Het zijn ook zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Het merendeel van het werk in een bloemenzaak bestaat uit het maken van verschillende soorten handgebonden boeketten. Daarom is het zeer belangrijk om een goede techniek en basiskennis te hebben.

Je hoeft geen kennis en ervaring te hebben om deze cursus te volgen. Je kunt kiezen uit een 2-daagse dagcursus of een handgebonden boeketten cursus van 4 avonden, De inhoud van de cursus is van beide hetzelfde .
We hebben 2 verschillende niveaus in de handgebonden boeketten cursus; niveau 1 en niveau 2. Het is voor beide mogelijk om de cursus overdag of in de avond te volgen.

Wat leer je tijdens de Handgebonden Boeketten cursussen, Niveau 2?

Je leert de professionele manier van het bloemschikken in de hand. Daar zijn verschillende technieken voor, die we hierin behandelen en we gaan aan de slag met verschillende stijlen. Tijdens onze cursussen werken we zoveel mogelijk met natuurlijke materialen van het seizoen.

Na afloop van de cursus krijg je een Engelstalig certificaat van deelname.

Programma niveau 2

  • Avond 1: Freestyle boeket;
  • Avond 2: Frame boeket;
  • Avond 3: Rouwboeket;
  • Avond 4: Cascade boeket.

Cursusdata niveau 2

Avond cursussen in 2019:
Let op, soms zijn het twee dagen achter elkaar en soms zit er een week tussen.

– 31 oktober + 14, 21 en 28 november.

Lestijden

De lestijden van de dagcursussen zijn van 10.00 – 15.45 uur. Inclusief een lunchpauze van +/- 30 minuten en een koffiepauze van 15 minuten.

Internationaal

Het Boerma Instituut is een Internationale school, soms komen mensen van ver om mee te doen aan onze cursussen. Over het algemeen zijn de Handgebonden Boeketten cursussen in het Nederlands. Echter, zodra er een of meerdere Internationale cursisten meedoen wordt de cursus tweetalig en zal er aan het begin van de cursus gevraagd worden of het volledig Engels kan.
Dit scheelt een hoop tijd, omdat dan niet alles twee keer hoeft te worden uitgelegd.
Uiteraard zijn al onze docenten Nederlands, dus mocht er alsnog iets onduidelijk zijn kan het daarna altijd nog in het Nederlands herhaald worden.

De kosten

De prijs voor de cursus handgebonden boeketten is € 197,50. Het is helaas niet mogelijk om deze cursus in termijnen te betalen.
Inbegrepen bij het cursusgeld zijn alle te gebruiken bloemen- en blad- en bijmaterialen, lunch (in geval van de dagcursus), koffie, thee en frisdrank en het Boerma Instituut certificaat van deelname (Engelstalig).

@ 19:15 - 22:00


Evenement Categorieën: , , , ,
€197.50

Gegevens

Datum:
Tijd:
19:15 - 22:00

Kosten:
€197.50

Organisator

Boerma Instituut
Telefoon:
0204415306
E-mail:
info@boerma.nl
Site:
Bekijk de site van Organisator
  • Dit evenement is voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *