Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Handgebonden Boeketten Level 3, 2 dagen

Handgebonden boeketten level 3

De handgebonden boeketten cursussen bij het Boerma Instituut is voor iedereen die handboeketten wilt leren maken. Het zijn ook zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Het merendeel van het werk in een bloemenzaak bestaat uit het maken van verschillende soorten handgebonden boeketten. Daarom is het zeer belangrijk om een goede techniek en basiskennis te hebben.

Ben je klaar voor de volgende stap in handgebonden boeketten? Wil je bijvoorbeeld leren om je eigen boeket frames te maken en boeketten met gecompliceerdere vormen te maken?
Niveau 3 is bedoelt voor mensen die de korenschoof techniek al goed onder de knie hebben en graag verder willen leren.
Wij raden aan om eerst de Level 1 te doen als je nog geen ervaring hebt.

Wat leer je tijdens Level 3?

Je leert de professionele manier van het bloemschikken in de hand. Daar zijn verschillende technieken voor, die we hierin behandelen en we gaan aan de slag met verschillende stijlen. Tijdens onze cursussen werken we zoveel mogelijk met natuurlijke materialen van het seizoen.

Na afloop van de cursus krijg je een Engelstalig certificaat van deelname.

Programma Level 3

  • Dag 1: open ring boeket, natuurlijk groen boeket;
  • Dag 2: staand boeket en waaier boeket.

Dagen in 2023
maandag 26 & dinsdag 27 juni, 2023.
woensdag 13 & donderdag 14 december. Tijdens deze 2-daagse cursus werken we o.a. met kerstmaterialen.

Dagen in 2024
maandag 8 & dinsdag 9 juli, 2024.
maandag 9 & dinsdag 10 december. Tijdens deze 2-daagse cursus werken we o.a. met kerstmaterialen.

Kosten & Tijden

Deze cursus kost € 220,-. Dit is inclusief alle noodzakelijke materialen, lunch, koffie, thee, sap en het Boerma Instituut certificaat (in Engels).
Gereedschap is niet bij het cursusgeld inbegrepen, daarom raden wij aan om zelf een mes, snoeischaar en een draadtang mee te nemen.
Heb je geen gereedschap? Geen probleem!
In onze online webshop zijn handige setjes te bestellen. Klik op ‘ afhalen’, kies daarna de datum van de eerste lesdag, dan leggen we het setje voor je klaar op de eerste lesdag.

Internationaal

Het Boerma Instituut is een Internationale school, soms komen mensen van ver om mee te doen aan onze cursussen. Over het algemeen zijn de Handgebonden Boeketten cursussen in het Nederlands. Echter, zodra er een of meerdere Internationale cursisten meedoen wordt de cursus tweetalig en zal er aan het begin van de cursus gevraagd worden of het volledig Engels kan. Dit scheelt een hoop tijd omdat dan niet alles twee keer hoeft te worden uitgelegd. Uiteraard zijn al onze docenten Nederlands, dus mocht er alsnog iets onduidelijk zijn kan het daarna altijd nog in het Nederlands herhaald worden.

STAP-Budget & NRTO keurmerk

Voor de laatste twee tijdvakken van 2023 gelden er specifieke beperkingen voor het STAP-budget. Alleen opleidingen die zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) komen nog in aanmerking voor het STAP-budget. Helaas bieden wij geen OCW-erkende opleidingen aan, wat betekent dat je bij ons geen STAP-budget meer kunt aanvragen voor de laatste twee tijdvakken van 2023.

Wij willen benadrukken dat Boerma Instituut een erkend opleidingsinstituut is. Sinds 2010 hebben wij het NRTO-keurmerk ontvangen en zijn we ingeschreven in het CRKBO-register. Hierdoor zijn onze cursussen en vakopleidingen vrijgesteld van btw.

Per 1 januari 2022 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet langer aftrekbaar. In plaats daarvan is er het STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden geïntroduceerd. Hoewel dit voor onze opleidingen niet meer van toepassing is, blijven we je graag ondersteunen in je streven naar persoonlijke en professionele groei.

@BoermaInstituutFlowerSchool

Misschien heb je ook wel interesse in een gratis demonstratie? Om de week geven we op vrijdagmiddag om 15.00 uur een livestream op YouTube. Meld je aan op ons kanaal, klik daarna op de “bel button”, dan krijg je een melding van onze activiteiten.

Handgebonden boeketten level 3

@ 10:00 - @ 15:45

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op om 10:00

Eén evenement op om 10:00


Evenement Categorieën: , ,
€220.00

Gegevens

Begin:
@ 10:00
Einde:
@ 15:45

Kosten:
€220.00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Handgebonden Boeketten Level 3. 8 & 9 juli 2024
HBI9D-24
220.00
20 beschikbaar
Handgebonden Boeketten Level 3. 9 & 10 december 2024
HBI16D-24
220.00
20 beschikbaar