Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geweven Kerstkrans

Woven Christmas Wreath

De ‘Geweven Kerstkrans’ is het enige hangende object dat we maken tijdens onze Kerst Workcursussen.
Ideaal als eyecatcher op je deur, bij de open haard of “gewoon” aan de wand!
De krans heeft een doorsnede van ongeveer 70cm. De basis van de krans maken we hetzelfde, de aankleding (kleur) wordt naar eigen smaak ingekleurd.

Gezellig én leerzaam
Tijdens onze Kerstcursussen zorgen wij er voor dat je een gezellig uitje hebt met in de pauze een kopje koffie, theewarme chocolade of Glühwein en wat kerst lekkers. Je kunt tijdens de kerst cursus kiezen uit verschillende kleuren. Heb je zelf thuis een bijzondere kleur waar je bijzonder op bent gesteld? Neem dan wat eigen kerstballen mee. Dan kun je die in het arrangement verwerken.

Data & Kosten 2023
Zaterdagochtend 9 december van 9:30 tot 12:15 uur | KTN1V-23
Zondagochtend 10 december van 9:30 tot 12:15 uur | KTN3V-23

Ook deze Kerstworkshop kost slechts € 55,00 en dat is inclusief alle benodigde materialen om het arrangement te maken en koffie/thee/warme chocolademelk met wat lekkers.
Voor de Kerst workshops worden geen certificaten van deelname uitgegeven.

Gereedschap is niet inclusief. Wij raden aan om zelf een mes, snoeischaar, draadtang en eventueel een lintschaar mee te nemen.
Het is ook mogelijk om deze aan te schaffen in onze winkel of via www.floraldesignsupplies.nl

Indien je voor meerdere personen inschrijft, vul dan alsjeblieft bij het vakje “EXTRA INFORMATIE Bestelnotities” de NAW gegevens en telefoonnummers in van de andere personen.

Het plaatje dat gebruikt is, is een foto van een vorige workshop bij het Boerma Instituut en dient als interpretatie voor de stijl. De kleur kun je zelf bepalen.

Woven Christmas Wreath

@ 09:30 - @ 12:15

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Eén evenement op om 09:30

Eén evenement op om 09:30


Evenement Categorieën: , ,
€55

Gegevens

Begin:
@ 09:30
Einde:
@ 12:15

Kosten:
€55

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
  • Dit evenement is voorbij.