Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fun-sized Takken Kerstboom


Dit jaar hebben we er voor gekozen om de Fun-sized kerstboom te veranderen in de gezellige en leerzame Kerst cursus ‘Fun-sized Takken Kerstboom‘. Vooralsnog blijft de basis OASIS® Naturebase blokken maar deze worden in een pot geplaatst.

Daarna verwerken we takken en groen in de vorm van een kerstboom en werken vervolgens met verschillende soorten leuke bijmaterialen én dit jaar gebruiken we glasvaasjes om in de boom te hangen zodat je er thuis t.z.t. ook verse bloemen in kunt hangen. Het formaat van de ‘Fun-sized Takken Kerstboom‘ heeft een doorsnede van 60cm en is ongeveer 80cm hoog.

Ovale Kerstboom
Gezellig én leerzaam

Tijdens onze Kerst workshops zorgen wij er voor dat je een gezellig uitje hebt met in de pauze een kopje koffie, thee of warme chocolade drank of Glühwein met wat kerst lekkers. Je kunt tijdens de kerst workshops kiezen uit verschillende kleuren. Heb je zelf thuis een bijzondere kleur waar je bijzonder op bent gesteld? Neem dan wat eigen kerstballen mee zodat je die in het arrangement verwerken. Dan hoef je thuis niets meer te veranderen.

Onze overige kerstworkshops zijn een “Natuurlijke Kersttafel Versiering“, een “Kersthanger met takken” en een “Geweven Kerstkrans“.

Fun-Sized Christmas Tree Workshop

Dit was de Fun-Sized Kerstboom van 2023

Data 2024

Zaterdagmiddag 7 december  |  13:15 tot 16:00 uur | KTN2M-24.
Zondagmiddag 8 december  |  13:15 tot 16:00 uur | KTN4M-24.
Maandagavond 9 december   |  19:15 tot 22:00 uur | KTN2A-24.

Je kunt ook kiezen om 2 kerst workshops op 1 dag te doen of 2 dagen workshops achter elkaar.
Zaterdag 7 december  |  9:30 tot 16:00 uur | KTN1D-24: Op zaterdagochtend de Kersthanger met takken en zaterdagmiddag de Natuurlijke Kersttafelversiering.
Zondag 8 december | 9:30 tot 16:00 uur | KTN2D-24: Op zondagochtend de Geweven Kerstkrans en op zondagmiddag de Funsized Kersttakkenboom.

Gereedschap is niet inclusief. Wij raden aan om zelf een mes, snoeischaar en een draadtang mee te nemen.
Het is ook mogelijk om deze aan te schaffen in onze winkel of via www.floraldesignsupplies.nl

Certificaat van deelname

Voor voor halve dagen worden geen certificaten van deelname uitgegeven. Voor de hele dagen worden wel certificaten van deelname uitgegeven.

Inclusief het cursusgeld

De Kerstworkshops van een ochtend, middag of avond kosten € 59,50, Dit is inclusief alle mooie materialen die we nodig hebben om het kerstarrangement te maken, koffie, thee of warme chocolade drank of Glühwein met wat kerst lekkers.
De kerstworkshops van een dag kosten slechts € 110,- per dag, inclusief lunch, alle overige zaken die hier boven ook vermeld zijn én een certificaat van deelname.

Indien je voor meerdere personen inschrijft vul dan alsjeblieft bij het vakje “EXTRA INFORMATIE Bestelnotities” de NAW gegevens en telefoonnummers in van de andere deelnemers.

Niet inclusief

Gereedschap is echter niet inclusief. Wij raden aan om zelf een mes, snoeischaar, een draadtang en eventueel een lintschaar mee te nemen.
Het is ook mogelijk om deze aan te schaffen in onze winkel of via www.floraldesignsupplies.nl

@ 13:15 - @ 16:00


Evenement Categorieën: , , ,

Gegevens

Begin:
@ 13:15
Einde:
@ 16:00