nl gb jp
  • Nieuws
  • Pirjo Koppi komt naar het Boerma Instituut!

Pirjo Koppi komt naar het Boerma Instituut!

publicatiedatum 07/17/17 10:38:a.m.

Eerder dit jaar gaf Gregor Lersch een heel bijzondere 2-daagse hands-on Master Class en in November zal Pirijo Koppi een inspirerende hands-on Master Class geven.

Pirjo Kopi is een geweldige Meester Designer uit Finland. Zij komt tijdens de Amsterdam Flower Week 2017 naar het Boerma Instituut om een demonstratie en een Master Class te geven!

In 2015 heeft Pirjo de derde plaats van het WK bloemschikken in Berlijn gewonnen. Daarna, in 2016 eindigde ze op de derde plaats tijdens de Europa Cup in Genua.

Pirjo heeft een geheel eigen stijl die je onmiddelijk herkent. Een van haar specialiteiten is botanische sieraden, uitermate geschikt voor bruiloften! Daarom zal de focus van deze Master Class bruidsbloemwerk zijn. Haar favoriete kleur is overduidelijk roze.

Op donderdag 9 november is Pirjo Koppi's Master Class, tussen 09.00 en 16,00 uur. Haar specialiteit is bruidsbloemwerk, tijdens haar Master Class leert men botanische sieraden te maken.
Die avond zal Pirjo Koppi ook een demonstratie geven. Entree om 19.00 uur. Demonstratie begint om 19:30 en eindigt om 22:00, deze demonstratie zit inbegrepen bij de Master Class en kost anders € 20,-.

Omdat Pirjo's Master Classes vrij populair zijn, raden we aan om zo snel mogelijk te reserveren om u te verzekeren van een plek!
Op het moment zijn er nog genoeg plekken beschikbaar.
Om je in te schrijven ga naar deze pagina.