nl gb jp

Master Classes met Gregor Lersch maart 2017

01 Mar 2017 09:00 - 18:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227
routebeschrijving
contact:


Gregor Lersch is een inspiratie voor bloemisten wereldwijd. Hij is de schrijver van een reeks inspirerende en diepgaande floral design boeken en reist de wereld over om Europees bloemschikken te promoten. Je herkent zijn stijl en technieken terug in het werk van meesterbinders wereldwijd.

Van woensdag 1 maart tot en met vrijdag 3 maart 2017 komt hij naar het Boerma Instituut voor een 2 daagse Master Class en een demonstratie.

Woensdag 1 maart is het thema Hand gebonden boeketten

Donderdag 2 maart is het thema Tafelarrangementen

Het cursusgeld van de 2-daagse Master Class en de demonstratie avond is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee, lunch en een certificaat.

Vrijdagavond 3 maart is de demonstratie:

Binnenkomst 19:00 uur, ontvangst met een kopje koffie of thee. Aanvang van de demonstratie is 19:30. Indien men de Master Classes niet heeft gevolgd kan men de demonstratie bijwonen voor € 20,- per persoon. De prijs is inclusief 2 consumpties. De demonstratie is nu volledig volgeboekt. Er zijn nog wel een paar plaatsen vrij voor de Master Class (Degene die zich inschrijven voor de Master Class krijgen automatisch ook nog een plek voor de demonstratie).

Kijk voor de fantastische boeken van Gregor Lersch op http://www.floraldesignsupplies.nl/catalogsearch/r...

Om je in te schrijven voor de 2-daagse Master Class, klik op de blauwe button 'Inschrijven via automatisch incasso' aan de linkerzijde van deze pagina.


Gerelateerd Aanbod


Wil je eens wat anders in huis? Laat je inspireren tijdens deze workshop en leer een waaiervormig arrangement maken!

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel. De volledige internationale DFD vakopleiding kun je volgen in 6 modules van ieder 5 aansluitende lesdagen.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het zijn ook een zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

De avondcursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut starten op donderdagavond 16 maart 2017 en donderdagavond 16 november 2017.

Zin in een elegant en romantisch arrangement? Laat je inspireren tijdens deze workshop en leer een maanvormig arrangement maken!

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten, en ook aan...

Deze ADFD vakopleiding sluit naadloos aan op de DFD-vakopleiding.

Naast Kerst is Pasen dé tijd van het jaar om je huis gezellig aan te kleden! Waarom niet een keer een gezellig Paasei arrangement voor op de eettafel? Fleurt het Paasontbijt in een keer op!

Naast Kerst is Pasen dé tijd van het jaar om je huis gezellig aan te kleden! Waarom niet een keer een gezellig Paaskrans voor op de eettafel? Fleurt het Paasontbijt in een keer op!

Het is tijd voor tulpen! Het seizoen van tulpen is weer begonnen, daarom hebben we twee tulpen workshops op de planning voor april.

Tijdens de meimaand gaan we een romantisch hartvormig arrangement maken.