nl gb jp

Hartvormig arrangement, donderdagavond 11 mei

11 May 2017 19:15 - 22:00

Boerma Instituut - Legmeerdijk 227 Aalsmeer
routebeschrijving
contact:


Tijdens de thema workshops komt er iedere keer een ander kleurrijk en verfrissend thema aan bod. Aan het einde van de avond komt iedereen thuis met een leuke eigen creatie die voor een lange tijd mooi zal blijven. Ook kom je thuis met de kennis om hetzelfde arrangement nog meerdere malen te kunnen maken.

CURSUSDATUM

Donederdagavond 11 mei - 19:15 - 22:00 uur.

DE KOSTEN

De prijs van deze avondworkshop is € 49,50. Inbegrepen zijn alle bloemen, materialen, koffie, thee, frisdrank en een certificaat van deelname.


Labels: workshop  Seizoen  Pasen  

Gerelateerd Aanbod


Wil je eens wat anders in huis? Laat je inspireren tijdens deze workshop en leer een waaiervormig arrangement maken!

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het zijn ook een zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Gregor Lersch is een inspiratie voor bloemisten en floral designers wereldwijd. Je herkent zijn stijl en technieken terug in het werk van meester binders wereldwijd. Van woensdag 1 maart tot vrijdag 3 maart 2017 komt hij naar het Boerma Instituut voor een 2 daagse Master Class en een demonstratie.

De avondcursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut starten op donderdagavond 16 maart 2017 en donderdagavond 16 november 2017.

Zin in een elegant en romantisch arrangement? Laat je inspireren tijdens deze workshop en leer een maanvormig arrangement maken!

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten, en ook aan...

Naast Kerst is Pasen dé tijd van het jaar om je huis gezellig aan te kleden! Waarom niet een keer een gezellig Paasei arrangement voor op de eettafel? Fleurt het Paasontbijt in een keer op!

Naast Kerst is Pasen dé tijd van het jaar om je huis gezellig aan te kleden! Waarom niet een keer een gezellig Paaskrans voor op de eettafel? Fleurt het Paasontbijt in een keer op!

Het is tijd voor tulpen! Het seizoen van tulpen is weer begonnen, daarom hebben we twee tulpen workshops op de planning voor april.

2 daagse cursus met nieuwe, creatieve ideeën voor en over de diverse rouwarrangementen. Een opfriscursus en een update op het gebied van rouwbloemwerk.

Een van de leukste dingen in het bloemen vak is het maken van bloemwerk voor grotere bruiloften en evenementen.​ ​Het is toch prachtig als je dit soort specialistisch bloemwerk kunt maken? Tijdens deze nieuwe korte vakopleiding, die uniek is in Nederland, leren we je dat.

De 4e editie van het Aalsmeer Flower Festival vind plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017. Het Boerma Instituut is een van de gezellige locaties.