nl gb jp

Special Floral Event Design

13 Jun 2017 10:00 - 15:45

Boerma Instituut


Een van de leukste dingen in het bloemen vak is het maken van bloemwerk voor grotere bruiloften en evenementen.
Het is toch prachtig als je dit soort specialistisch bloemwerk kunt maken?
Tijdens deze nieuwe korte vakopleiding, die uniek is in Nederland, leren we je dat.

Het maken van een grote installatie voor een bloemenboog, stijlvolle aankleding voor een bedrijfsfeest, diner, bruiloft of andere memorabele gebeurtenis komt tijdens deze cursus allemaal aan bod onder leiding van verschillende floral designers die dit al jaren beoefenen.

Dag 1 Het maken van verschillende soorten frames en ondergronden.
Dag 2 Tafel Center Pieces
Dag 3 Bloemenbogen en voetstukken
Dag 4 Podium decoratie
Dag 5 Om 10 uur zetten we nog even de puntjes op de i voordat het evenement begint.
Vanaf 11 uur gaan we met de bus rond om de andere locaties te bezoeken.

Cursusgeld € 850,- inclusief alle materialen, lunches, koffie, thee en een certificaat van deelname.


Gerelateerd Aanbod


Wil je eens wat anders in huis? Laat je inspireren tijdens deze workshop en leer een waaiervormig arrangement maken!

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel.

De perfecte vakopleiding voor iedereen die professioneel met bloemen bezig is, zoals bloembinders, arrangeurs, bloemistwinkeliers en verkopers ambulante handel. De volledige internationale DFD vakopleiding kun je volgen in 6 modules van ieder 5 aansluitende lesdagen.

De 2-daagse cursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het zijn ook een zeer geschikte opfriscursussen voor professionals.

Gregor Lersch is een inspiratie voor bloemisten en floral designers wereldwijd. Je herkent zijn stijl en technieken terug in het werk van meester binders wereldwijd. Van woensdag 1 maart tot vrijdag 3 maart 2017 komt hij naar het Boerma Instituut voor een 2 daagse Master Class en een demonstratie.

De avondcursussen handgebonden boeketten bij het Boerma Instituut starten op donderdagavond 16 maart 2017 en donderdagavond 16 november 2017.

Zin in een elegant en romantisch arrangement? Laat je inspireren tijdens deze workshop en leer een maanvormig arrangement maken!

Bruidsbloemwerk speelt een heel belangrijke rol bij iedere trouwerij. Denk aan het bruidsboeket, de corsages voor bruid en bruidegom, de bruidsouders en de gasten, en ook aan...

Deze ADFD vakopleiding sluit naadloos aan op de DFD-vakopleiding.

Naast Kerst is Pasen dé tijd van het jaar om je huis gezellig aan te kleden! Waarom niet een keer een gezellig Paasei arrangement voor op de eettafel? Fleurt het Paasontbijt in een keer op!

Naast Kerst is Pasen dé tijd van het jaar om je huis gezellig aan te kleden! Waarom niet een keer een gezellig Paaskrans voor op de eettafel? Fleurt het Paasontbijt in een keer op!

Het is tijd voor tulpen! Het seizoen van tulpen is weer begonnen, daarom hebben we twee tulpen workshops op de planning voor april.