nl gb jp

Het Boerma Instituut verzorgt workshops, cursussen & vakopleidingen bloemschikken voor professionals en liefhebbers


Binnenkort

Dec
09
09 Dec 2016 13:15 - 16:00 /
Dec
09
09 Dec 2016 19:15 - 22:00 /
Dec
10
10 Dec 2016 13:15 - 16:00 /
Dec
11
11 Dec 2016 13:15 - 16:00 /


Klik hier voor het volledige aanbod

Niveau 1

Het Boerma Instituut heeft - naast de vakopleidingen - zowel voor professionals als liefhebbers diverse cursussen en workshops op verschillende niveaus. Het niveau staat bij alle cursussen aangeven en bij "aanbod" kan je ook jouw niveau selecteren.
Niveau 1 is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt. Je hebt geen vooropleiding of ervaring nodig. Onze Dutch Floral Design - vakopleiding valt ook onder niveau 1. Het is dé vakopleiding waar je je carrière als bloemist of floral designer een goede start mee geeft

toon aanbod

Niveau 2

Onze cursussen en opleidingen met niveau 2 zijn speciaal voor mensen die onze Dutch Floral Design -vakopleiding hebben afgerond (of een opleiding van vergelijkbaar niveau). Uitermate geschikt voor bloemisten/floral designers die een stap verder willen of hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden of opfrissen.

toon aanbod

Niveau 3

Niveau 3 is geschikt voor doorgewinterde professionals die het hoogste niveau in bloemschikken en Dutch Floral Design willen behalen. Onze Master Dutch Floral design-vakopleiding heeft al veel Masters - in Nederland en in het buitenland - geleverd.

toon aanbod


Nieuws
21 okt. 2016 12:00

Van woensdag 2 t/m vrijdag 4 november is er van 12.00 - 16.00 uur weer House Show bij het Boerma Instituut!

5 okt. 2016 13:18

Afgelopen editie van Fleuramour was weer een geweldig evenement. Het Boerma Instituut had de 'Witte Kelder' in het kasteel gedecoreerd met het thema; Geloof, Hoop & Liefde. Klik op de link voor de bijbehorende tekst.

15 aug. 2016 17:02

Op zaterdag 27 augustus is er weer een Open Huis bij het Boerma Instituut. Iedereen is welkom! We zijn geopend van 12.00 tot 16.00.

Wat onze cursisten zeggen

"Dear Boerma family and all the nice people who help, you make this institute so special. I learned so much about flower arranging but maybe as important as that, I learned a lot about my self." - Sophie Ioannou, Cyprus
"Leerzaam, goede aanwijzingen, gezellig, niet alleen rouwstukken maar ook nuttige informatie over begrafenis en crematie." - cursist Rouwbloemwerk (nov.2015)
"Heel erg veel geleerd tijdens de cursus handgebonden boeketten! De eerste dag de basis en de tweede dag meer creatief bloemschikken." - Eveline Bijl
"Boerma Instituut biedt met haar vakopleidingen een voortreffelijke basis om van bloemen en bloemschikken je vak te maken." - Danielle van der Lee
"Leuk, interessant, veel geleerd (ook van elkaar). Fijne groep ook (6 personen)" - cursist rouwbloemwerk (nov.2015)

Neem een kijkje in onze webshop. Hier vind je veel boeken over bloemschikken en alle materialen om zelf mee aan de slag te gaan.

webshopDuizenden cursisten van over de hele wereld hebben hun Dutch Floral Design diploma gehaald bij het Boerma Instituut.

Als eerste "International floral design school" in Nederland, biedt het Boerma Instituut professionele opleidingen voor buitenlandse vakmensen. Sinds de oprichting in 1980 hebben duizenden cursisten uit de hele wereld hun "Dutch Floral Design" vakopleiding bij het Boerma Instituut gevolgd. Daarnaast geven docenten van het Boerma Instituut de vakopleidingen in diverse landen, zoals Tsjechië en Brazilië. Het Boerma team geeft ook over de hele wereld demonstraties in Dutch Floral Design.

Het Boerma Instituut is een officieel erkend particulier opleidingsinstituut aangesloten bij het NRTO en ingeschreven bij het CRKBO.

Het Boerma Instituut is lid van de NRTO, dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland.

Wij zijn ook ingeschreven bij het CRKBO wat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

Kortom, voor een goede, betrouwbare en gedegen vakopleiding in bloemschikken en Dutch Floral Design ben je bij het Boerma Instituut aan het juiste adres.

Nieuwe workshops, nieuws en trends over bloemschikken en meer!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven