Het Boerma Instituut verzorgt workshops, cursussen & vakopleidingen bloemschikken voor professionals en liefhebbers

Binnenkort

mei 1 @ 19:00 – 23:00
  Maandelijkse Dutch Floral Design Club 14 Feb 2019 19:15 – 22:00 Iedereen die bij het Boerma Instituut een vakopleiding heeft gevolgd (DFD of/en de ADFD of/en de MDFD) kan lid worden van onze Dutch[...]
jul 1 @ 17:53 – 18:53
  De handgebonden boeketten cursussen bij het Boerma Instituut is voor iedereen die van bloemen en bloemschikken houdt en handboeketten wil leren maken. Het zijn ook zeer geschikte opfriscursussen voor professionals. Deze cursus bouwt verder[...]

Duizenden cursisten van over de hele wereld hebben hun Dutch Floral Design diploma gehaald bij het Boerma Instituut.

Als eerste “International floral design school” in Nederland, biedt het Boerma Instituut professionele opleidingen voor buitenlandse vakmensen. Sinds de oprichting in 1980 hebben duizenden cursisten uit de hele wereld hun “Dutch Floral Design” vakopleiding bij het Boerma Instituut gevolgd. Daarnaast geven docenten van het Boerma Instituut de vakopleidingen in diverse landen, zoals Tsjechië en Brazilië. Het Boerma team geeft ook over de hele wereld demonstraties in Dutch Floral Design.

Het Boerma Instituut is een officieel erkend particulier opleidingsinstituut aangesloten bij het NRTO en ingeschreven bij het CRKBO.

Het Boerma Instituut is lid van de NRTO, dé overkoepelende brancheorganisatie voor erkende particuliere trainings- en opleidingsinstituten in Nederland.

Wij zijn ook ingeschreven bij het CRKBO wat betekent dat we voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor kort beroepsonderwijs.

Kortom, voor een goede, betrouwbare en gedegen vakopleiding in bloemschikken en Dutch Floral Design ben je bij het Boerma Instituut aan het juiste adres.

Binnenkort!!

Dagen
Uren
Minuten

Nieuwe website

  • Webshop
  • Workshops